K Soft - Solutia afacerii tale

Compania a fost fondata in 2005, iar din anul 2006 a devenit distribuitor autorizat in judetul Teleorman al importatorului de echipamente fiscale Datecs. Introducerea intre partenerii companiei Danubius Exim a avut ca scop promovarea caselor de marcat Datecs, foarte bine vandute in Romania, cu un bun raport calitate pret, in vederea acoperirii acestui segment de piata din judetul Teleorman.
In prezent, oferim distributie si asiguram asistenta tehnica pentru Aparate de Marcat Electronice Fiscale (AMEF) si echipamente periferice (cititoare cod bare, imprimante nefiscale, balante electronice). Asiguram si piese de schimb si consumabile pentru toate produsele distribuite.
In fiecare an de activitate K Soft, a promovat continuu produse noi, adaptate la cererea pietei si in conformitate cu evolutia tehnologica, a asigurat suportul tehnic necesar pentru clienti, in orice situati si in special pentru modificari legislative, a crescut permanent calitatea produselor si a serviciilor, oferind numai produse de calitate superioara si servicii prompte catre toti clientii, simplificand activitatea de service, a mentinut un nivel calitativ ridicat al serviciilor asigurate prin scolarizari repetate ale tehnicienilor
K Soft a selectat furnizorii sai avand ca obiectiv principal promovarea produselor si a serviciilor de calitate.
Seriozitatea si profesionalismul probat de K Soft au dus la colaborari de lunga durata cu toti partenerii selectati.

Unul din obiectivele anului 2018 este de a introduce modelele noi de echipamente in topul produselor, avand convingerea ca acestea respecta exigentele calitative noi ale pieti si solicitate de noile modificari legislative.
In prezent K Soft se afla intr-un amplu proces de diversificare si extindere a serviciilor si produselor oferite.
Avand in vedere noile modificari legislative privind casele de marcat cu jurnal electronic, vom oferi clientilor nostri consultanta si produse adecvate acestor modificari.

De ce K Soft?
Pentru ca:
solutiile sale inglobeaza cea mai recenta tehnologie, o gama larga de echipamente si sisteme, servicii prompte si de calitate
are in vedere interesul de termen lung al clientului
da dovada de seriozitate si profesionalism

Solutiile K Soft simplifica gestionarea si eficientizeaza afacerea ta!