WizRetail Back-Office

Program gestiune - Modul pentru administrare

Pret: 830 lei

WizRetailBackOffice

Este un modul care permite automatizarea tuturor proceselor din back-office, de la achizitii, monitorizarea nivelurilor stocurilor, inventariere, pana la urmarirea vanzarilor si operarea cash flow-ului.
Interfata grafica prietenoasa si posibilitatea gestionarii in timp real a unui numar mare de puncte de vanzare, cresc eficienta si acuratetea, si imbunatatesc vizibilitatea proceselor si profitabilitatea, indiferent de marimea companiei tale.

Functionalitati specifice:
- lucrul cu loturi, numere de serie, termene de valabilitate;
- generarea tuturor documentelor aferente facturi, comenzi de achizitie etc.;
- realizarea inventarului, inclusiv prin utilizarea de solutii mobile pentru scanarea codurilor de bare, reducand astfel timpul dedicat acestei operatiuni si eliminand erorile umane;
- calculul, in baza unor parametri specifici (stoc minim, cerere, durata de livrare, sezonalitate) a necesarului de marfa de comandat de la fiecare furnizor;
- controlul riguros al preturilor si politicilor comerciale;
- crearea de retete si meniuri;
- realizarea diferitelor tipuri de promotii, inclusiv Happy Hour;
- introducerea de multiple politici de fidelizare a clientilor;
- rapoarte specifice, cu date actualizate in timp real, in multiple formate grafice, privind rezultatele generate de diferitele promotii si campanii de marketing, cele mai vandute produse / grupe de produse, locatiile cu cele mai mari incasari etc.

Sistemul permite lucrul cu diferite baze de date Access, MySQL, Microsoft SQL Server Express, Microsoft SQL Server Standard.