Datecs EP50

Imprimanta note de plata

EP-50 este o imprimanta pentru POS ce poate fi integrata in terminale de comunicatii, fiind totodata dezvoltata pentru a fi utilizata in cadrul restaurantelor sau bucatariilor. Imprimanta EP-50 are un design compact, este usoara si beneficiaza de tehnologia small foot printing.

Pret: 600 lei

 
 

Datecs EP60

Imprimanta note de plata

DATECS EP-60 este un ESC / POS imprimanta cu o varietate larga de aplicatii. DATECS EP-60 este dezvoltat pentru integrarea in terminale de comunicatii, sisteme POS, restaurante, etc. Datecs EP-60 permite imprimarea rapida a serviciilor regulate de text, precum si elemente grafice, specificate de catre utilizatorul final - cod de bare, logo-ul companiei. Datecs EP-60 este cea mai noua linie de la Datecs ESC / imprimante POS.

Pret: 670 lei

 
 

Datecs EP300

Imprimanta note de plata

DATECS EP300 este o imprimanta termica destinata tiparirii notelor de plata (logo grafic pe hartie termosensibila) si este destinata retelelor POS. Compacta, usoara si beneficiind de tehnologia small foot printing, este imprimanta ideala pentru tiparirea rapida si uniforma a informatiilor pe rola de 80 mm.

Pret: 1100 lei

 
 

Datecs EP1000

Imprimanta note de plata

DATECS EP 1000 este o imprimanta termica compatibila ECR/POS destinata retelelor POS, bucatariilor, dar si notelor de plata (logo grafic pe hartie termosensibila de dimensiuni medii). Informatia este aranjata in format predefinit care poate fi modificat pentru a satisface nevoile clientului.

Pret: 1180 lei

 
 

Datecs EP2000

Imprimanta note de plata

DATECS EP-2000 este o imprimanta termica ESC / POS cu un mecanism de imprimare de 3 inch. Este conceputa pentru utilizarea impreuna cu o gama larga de echipamente terminale, inclusiv POS-uri si terminale de bucatarie. Caracteristicile sale extinse ii permit sa fie utilizata intr-o gama larga de aplicatii. Imprimanta poate realiza rapid si usor de imprimare de text si/sau grafica, in functie de nevoile clientului (coduri de bare, logo, etc).

Pret: 1260 lei

 
 

Citizen CT-S 4000

Imprimanta note de plata

CT-S 4000 este o imprimanta termica ce ofera o viteza mare de imprimare ce ajunge pana la 150 mm/sec. Un alt avantaj al acestei imprimante este posibilitatea de a functiona cu 3 tipuri role de hartie termica de dimensiuni distincte, ce variaza ca latime de la 80, 82.5 pana 112 mm. Imprimanta CT-S 4000 este ideala pentru aplicatii de imprimare care necesita un volum mare de date sau informatii.

Pret: 1720 lei